Néha elgondolkodom, hogy milyen drogos agy szülte az ötletet 1-2 játékhoz. Hogy pattant ki elméjéből, hogy ilyet készítsen, és így nézzen ki..rejtély... A teljesség igénye nélkül mutatnék pár fántásztikus darabot.

1. Baba I.

 Nah, hát nem is tudom melyik részével kezdjem. Talán először is megdicsérem a remek punk frizuráját, ami ugyan kifutóban van, de betudható fél-retro fazonnak. Nem mondom, kissé ijesztő az enyhén túlsúlyos vízfeje, de talán mondhatom azt, hogy a két kis édes pirspozsgájával kompenzálja a dolgot. Azon kívül, hogy süt róla a világfájdalom, ahogy mered előre a 2 gomb szemével, ha csak nyaktól felfelé látnám, én olyan 30-35 évesnek tippelném.

Nem hiszem, hogy ilyen babával lepnék meg bárkit is..

 

 

2. Baba II.

Huh, nem semmi apám! Már csak azt nem tudom, hogy ez mely korosztálynak szól. Adva van egy konzervatív, korát nehezen meghatározható baba, akit ki lehet ültetni egy cég recepciójára, mint ál-titkárnő. De! És itt jön a csavar! Ti is látjátok a kék szemében a pszichopata gyilkos tüzet? Meg azt a negédes gonosz mosolyt... nem tenném az ágyamba sötétedés után.... bennem olyan "csáki" érzést kelt. Egész éjszaka attól félnék, hogy mikor gyilkol le a saját konyhakésemmel..

 

 

3. Amerikából jöttem, híres mesterségem címere:

 láncfűrészes gyilkos! álá Péntek 13. Nem mondom, jó kis sátáni vigyoros gyereket választottak a reklámhoz, arról nem is beszélve, hogy véleményem szerint roppant találó a játék megnevezése hehe. Bár valószínű, hogy gyermekünk először valamelyik házikedvencen próbálja majd ki új hobbyját, utána jöhetnek a rokonok!

 

 

 

 

 

4. Rozsomák

Újabb gyilkos fegyver. Hugh Jackman-t nagyon dögösnek találtam az X-man-ben, de ez a 14 éves kis vörös már kevésbé megkapó számomra. Véleményem szerint ez a remekmű kevésbé nevezhető gyerekjátéknak, hacsak,nem az a cél, hogy kiverjük vele a másik gyerek szemét, mint egyfajta revansvétel... Ráadásul, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, a gyerekekben növeli az agresszió fokát, ezért lehet, hogy nem elégszik meg csak egy tanulótársa kivégzésével, hanem végig megy az egész 5/B. osztályon, beleértve az osztályfőnököt és a biosztanárt is.

Ez sem éppen karácsonyfa alá való darab.

 

 

 

 

5. Leendő patológusoknak

Na kérem! Komplett szemléltető eszköz, ezzel is azt a nemes célt szolgálva, hogy így megúszhatjuk az élő állaton való boncolást. Mint ahogy látszik is, egy kész storyba burkolva gyártottál le ezt a szart. A csomagoló tasak felső részén látható, hogy kedvenc macskánk egy gázolás áldozata lett. Felhívnám a figyelmet, ama apró részletre, hogy a macskára konkrétan odabiggyesztették a bűntény jelét: a keréknyomot. Óriási! Szintén a csomagoláson látható egy kis édes gyermekfej, amiről süt a boldogság. Kedves mosoly, fültől fülig.

Erről most eszembe jutott a kedvenc boltom felvágottas pultjának csomagoló eszköze. Sima papír, ahogy az lenni szokott, viszont az extra a rajta lévő rajzon van. Egy komplett baromfiudvart láthatunk rajta, malaccal, kakassal, amint mámoros vigyorral néznek ránk. Nem morbid ez egy kicsit? Bár kétségkívül nem annyira, mint ez a játék... Biztos valami kínai szar lehet, mert 1., már az a gagyi manapság, ami nem kínai, 2., nekik vannak ilyen elborult ötleteik. Ráadásul ők azok, aki egy ilyen horderejű gázolás után nem eltemetik a macskát, hanem megzabálják vacsorára.

6. Végére hagynám a kedvencem..

Erre mondhatnám az, hogy: What the fuck? Vagy, kölcsönözhetném Kurt Russel főszereplésével készült jó öreg horrorfilm címét, "The Thing" . Más variációt egyszerűen nem tudok produkálni... agyaltam, agyaltam mi ez, ki ez, mire jó, de lila fingom sincs, hogy ennek mi lehet az eredete és a rendeltetése, pedig elég hatalmas fantáziával rendelkezem. Ami nekem elsőre szembetűnt, asszosziációm netovábbja: a fej helyén lévő, kissé őszbevegyülő, nyíratlan fanszőr. Akinek nem ez jut eszébe elsőnek, az még nem látott olyat.. és a piercing meg a tetkó, hogy a malac testen lévő vibrátorra hasonlító "fogantyú-farokról" már ne is beszéljek.. Lehet ez valami sexshopos cucc.. csak ha a gyereknek veszik meg a felnőttek, kevésbé feltűnő, hogy nekik kell.... De most, hogy jobban nézem, és számításba veszem az elöl férfiakat, hátul nőket kielégítő funkcióját ennek a "valaminek", bátran mondhatom, hogy hermafroditáknak kiváló játékszer lehet. Egye fizet, kettőt kap!

Hát.... ez sokkolt rendesen....és még mennyi ilyen lehet... azért elég kemény, hogy néhol masszív alkoholistákat, drogosokat és pszichopatákat alkalmaznak, akik gyerekjátékok készítésével keressék a kenyerüket...

Szerző: Katsumi  2010.02.18. 09:38 2 komment

Címkék: baba gyilkos vibrátor rozsomák gyerekjátékok the thing

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr11768263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yhennoni Lensver 2010.02.21. 20:57:25

A kettes számú baba gyanús nekem... ahogy a kezét tartja, szerintem a szoknyája alatt matat velük. :-)
Rozsomákos karmokkal én is legyilkoltam volna a fél osztályt. :-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.05. 18:00:35

A kettes baba gyilkosan mosolyog. Így helyből fejberúgnám. Freddy Krueger karmai helyesek. Uccsót próbáltam elképzelni: van rajta luk, oda bedugja, a másik meg menne az ő lukjába... csak valahogy rossz a kivitelezés. Annak meg nincs értelme, hogy ketten használják, mert minek közbeiktatni, ha ott az igazi...áááá!
süti beállítások módosítása