Utálom a következő évre szánt álszent fogadalmakat, azonban mégis úgy döntöttem, hogy idén kivételt teszek, és megtöröm a "leszarom" hagyományt.

 

Szóval, a célom (bár lehet, már említettem vala, ezek szerint nem jött még össze) :
A MisszJuniverz cím megszerzése, hogy az orvosommal karöltve, a mellplasztikámból befolyó összegből, támogassam a kóbor csivavákat; valamint, a világ elé kiállva, magyaros kiejtéssel elmondjam a betanult szöveget: In hángöri, dö gulász-szúp is veri gúd.
És persze Endi Vajna tökeire is ácsingózom, hogy egy jó kis hálivúdi múviban megkapjam egy zebrán átmenő statiszta szerepét, aki egy pink esernyővel, tűsarkúban kocog át a majdnem piroson, miközben a Glámúrban olvassa a trend rovatot. (A B-változatban elüt egy hotdog-os kocsi)

Bővített célom:  Szeretném a laboromban kitenyésztett csillámpónit háziállattá avanzsálni, és a "Műkörmöshöz az utat nem kell egyedül róni, két szilikon közé befér a csillámpóni, Móni!" hangzatos szlogennel értékesíteni a vévévé.csillamponitmindenkinek.hu oldalon.
A teleshoppal való szerződés folyamatban, ergo készül a (semmi esetre sem bárgyú reklámfilm), ahol egy majdnemszőke, 65 köbcentis hölgyemény, koktélruhában a háza előtt sétáltatja csillámpóniját babarózsaszín, szvarovszkiköves pórázzal, az arcára fagyott, (semmi esetre sem buta) mosolyával; és mindeközben kurvára boldog.(ha magától beindul a kerti öntözőrendszer, vetkőzni is fog)
Azt már előre kijelenthetem, hogy ha majdan 10 napon belül rendelsz, kapsz mellé egy mini, szabályozható frekvenciájú ultrahang-sípot, amit egyikőtök sem hall meg, a denevérek viszont igen.
Ha kettőt rendelsz, az egyik pónit féláron szállítjuk (kérésre több darabban)
Két, ellenkező nemű állat esetén nem kell aggódni, mert csak vattacukrok között, vezényszóra szaporodnak! (részletes terméktájékoztató folyamatban)

Jah, és Világbéke!

Szerző: Katsumi  2012.01.02. 13:58 Szólj hozzá!

Címkék: újévi fogadalom csillámpóni missjuniverz endi vajna

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr253513761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása