Tudom, fura lehet, hogy rohasztó hőség idején állok elő a télapókkal, de most ez jutott eszembe.
Őszintén szólva, érdekelne, hogy a kedves öreg Santa Claus szerepre, milyen kritériumoknak kell megfelelni. Időszakos a meló, ezért gondolom annyira nem véresen komolyak a feltételek, nade könyörgöm, azért nem kéne pszichopatákat alkalmazni, akik úgy néznek ki, mintha valamelyik Hitchcock filmből léptek volna ki.

1. Az átérző

A kép jól illusztrálja, hogy Télapónknak milyen hatalmas szíve van. Átérzi a gyerekek lelkivilágát, és együtt sír velük. Bár meglehet, hogy kínjában rí, és tele van már a töke az egésszel. Tán nem ártana elgondolkodni azon, hogy mi lehetett a kiváltó ok.

2. A piás

Mikor először megláttam az orrát, szívemhez kaptam. Jézus, az a hatalmas vöröslő valami, egy teljesen külön életet élő testrész. Már látom is a 18 karikás filmcímet: A Gyilkos orr. Majd 1 év múlva: A Gyilkos orr bosszúja.

3. A baltás-gyilkos

Na basszameg. Ez a nem semmi! Totális vérre szomjazó, antiszociális tűz lobog szemében. Úgy ül a trónjában, mintha épp most akarná beáldozni a gyereket a sátán oltárán. Biztos vagyok benne, hogy 1-2 tockost le is kevert a gyereknek, hogy hagyja abba a sírást.

4. Fűrész

Na kérem, a The Saw, karácsonyi remake. Kis japó vonallal megbolondítva. A kissrác elég hősiesen tűri a dolgot, de az sem kizárt, hogy be van nyugtatózva.

5. A pedofil

Nézzétek, ahogy sunyin les ki a tébolyodott szemei és haja mögül. Ez vajh’ nem tűnt fel a fotográfernek? Pfejj..már a télapókban sem bízhatunk, hát hová tartunk? 

Szerző: Katsumi  2010.06.14. 09:24 Szólj hozzá!

Címkék: télapó

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr492080147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása