Hogy mire?
Hát úgy amúgy sok mindenre, a magukat valamilyen kategóriába soroló emberekről (*gúnyosan felkacag), de most konkrét dologra gondoltam.

Nos kérem, summáztam az eddigi linkjeimet, valamint a napi "elképesztőhogyvanilyen" híreket, és iq-ból rájöttem,
...mitől lehet ennyi aberrált perverz állat...
Bár elhagytuk már a sötét középkort, mikor is a keresztény erkölcs világa dívott, vagyis, a gyönyört, eredendő bűnként fogták fel, tehát a testi érintkezést, legfőképp csak gyermeknemzés céljából gyakorolhatták (elvileg). Bármilyen furcsa, de ezen idők távoztával is erősen megtalálható a prűdség vaskos gyökere a társadalom retkes földjében. Nem mernek verbálisan közelíteni a témához, nem merik górcső alá venni azokat a determináns tényezőket, amik hátráltatják a szexuális együttlét organikus kibontakozását. Ezért, - és egyes embereknél a „szexuális személyiségük” alappillérjének elkorcsosulása végett -, válnak olyanokká, akik kecskéket dugnak, 220-at vezetnek a heréikbe, vagy búvárpipát dugnak a seggükbe. Tehát, még az is lehet, hogy az illetőnek nem mondták el kiskorában, hogy "Fijam, a tyúkokat nem azért nevelgetjük, hogy ráhúzd a faszodra!"
Hovatovább, sokra rúg azok száma, akik gusztustalan dolognak tartják a szex tovább fokozását a szigorúan dunna alatt izzadó misszionárius póznál, ellenben ők azok, akik a csukott ajtók mögött, vadállat módjára, halálra dugják partnerüket. A szex, és a szexualitáshoz kapcsolódó dolgok elfedése, sarokba vetése, esetenként, szuboptimálisabb dolgokat eredményezhet, mintha nyíltabban kezelnénk a témát.

Régebben - ha másról nem is -, legalább mertünk kicsit beszélni a régi zajdobozos szexfilmekről; tejszerű ködben úszó gondolataimból kikapván egy buborékot: német ajkú jódlis hózentrógeres alpok-embere, kontra, extra bögyös kis "Zimmer Frei" recepciós/parasztjány in szénakazal.
Mondjuk az is igaz, ha itt leragadtunk volna, meglehet, hogy a legnagyobb aberráció az lenne, hogy sramli zenére, virslivel a kezünkben zsoképózban lovagolnánk egymáson, egy kurva milkatehén mellett.
El lett ez baszva, én mondom.


És ahogy a reneszánsz Itália egyházi bölcsessége is megfogalmazta:
„Emeld ki a prostituáltakat a társadalomból, s mindent összezavar a bujaság”

Nah, hát ez egy sajátos tényfeltáró posztnak is elmehetne.
Ámen!

p.s.: Ez persze csak egy elborult, egyéni spekuláció, nem kell ezt komolyan venni. Vagy mégis? ..

Szerző: Katsumi  2011.03.21. 17:48 Szólj hozzá!

Címkék: középkor rájöttem

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr162759690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása