"Claudia megrázó(!) végjátéka" (avagy vígjátéka)

Szeretem, mikor egy hazai gagyi sorozatban, a 458685. részben, kolosszális méreteket öltő, unikális hepöniget tolnak az arcunkba bele, amit természetesen egy héttel a tervezett vetítés előtt orrvérzésig, sejtelmesen, drámai-nagybőgős-ágátákrisztis-zenei aláfestéssel, főműsoridőben reklámoznak, naponta hatszor.
 

Egy igazi, ungarise eksön, páratlan, mint a kalocsai fűszerpaprika.
Ahol izzik a levegő, ahol a lehengerlő kaszkadőrök fél éve erre a specifikus kiugrásra készülnek, és ami után a hétórás hírekbe, valamint az összes tudományos napilapba bekerül, hogy milyen lelkiállapotot, hovatovább traumát okozott a főszereplőnek a fent nevezett halálos hajsza.
Nevezetesen, hogy mennyire megtört, mert a forgatás utáni hónapokban rémálmai voltak (egy állófaszú kellékes-fiú üldözte egy kismembrános belógatós mikrofonnal), továbbá egy hétig csak a sötét szobában ült meredten, megvonva magától minden táplálékot (itt a jövőheti címlap, hogy celebsztárunk leadott 7 nap alatt 145 kilót) no és persze ott van a színészgárda, valamint a stábtagok, akik megrendülve figyelték a felvételt, majd egymás vállára borulva, meghatottan sírtak, és úgy gondolták, hogy igenis van helyük Hálivúdban.

Külön köszönet a zseniális felkonf-embernek, kiemelkedő prémiumot a szövegíróknak, és minden tiszteletet az atmoszféra-miliő megteremtőjének, mert oly annyira sikerül nekik átható, komoly szöveget írni, és ezt összegyúrván, páratlan vágásokkal összekombinálni, hogy magam is elhiszem, miszerint tényleg, valóban úgy gondolják, hogy kurva nagyot alkottak.

p.s. Most érkezett a hír, hogy egy véletlen arra járó kisnyugdíjas, Bözsike, - a helyi pecsvörk-paplan-gyártó hobbikör alapítója - sutyiban lefényképezte a cseresznyefáról az eseményt.
Bözsinéni, természetesen jár a 10ezer forint!

És ne feledd... "Amikor az út végére érsz, tudni fogod, hogy utolért a végzeted"..

www.pink.hu/sztarok/liptai-claudia-joban-rosszban-autobaleset-tv2-2165364

Szerző: Katsumi  2012.02.24. 12:37 Szólj hozzá!

Címkék: liptai claudia jóban rosszban brékingnyúz

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr794191930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása