Mielőtt rátérnék a lényegre, ejtsünk pár szót a régi sex filmekről. Manapság a pornófilmeknek csak a fantázia szab határt. Itt aztán minden van, mint a búcsúban. 3 vs 2, 1 vs 12, 1 vs Lajos a ló, stbstb. Néha, ha fel akarják dobni a filmet, akkor sokszor futhatunk gagyibbnál gagyibb kis storykba, mint egy felvezető cselekmény. A legjobban azt szeretem, amikor angol alapszavakat használva, "magyaros" kiejtéssel próbálnak minket lenyűgözni. Túlzásba azért nem viszik, és az 5-ik perc után már bele is csapnak a tutiba. Tény, hogy a pornófilmek elsősorban a férfiaknak készülnek, lévén, hogy ezek többnyire azt sugallják, hogy a csaj az eszköz, amin kiélhetik magukat.  Míg a nőnek, a nyelvvel való ütemes izgatása kitesz 2 és fél percet, addig a pasik "agyának" a kényeztetése birtokba veszi a film negyedét. Ráadásul a csajokat láthatjuk tokától bokáig, minden testnyílásukra fény derül, még olyanra is, ami nincs. A pasikból leginkább csak azt látjuk, ami a derék és a térdkalács közt van, amolyan fej nélküli lovagok.

De mi van a jó öreg, Noé idejében készült sexfilmekkel?

Emlékszem, amikor az RTL, Sat1 és Pro7 csatornákon eszement harcot vívott a jódlis hózentrógeres alpok-embere, az extra bögyös kis "Zimmer Frei"  recepciósával vagy parasztlányával a szénakazalban. Így visszaemlékezvén, inkább tartottam komikusnak a dolgot, lévén, hogy a nő olyanokat kurjongatott, mintha most sikerült volna meglőnie a mosolygós kismacit a céllövöldében, ami már 10 éve ott rohad. A zsoké pózban való ütemes ugrálás meg egyenesen kábáré jelleget öltött. Ezekben a filmekben, maximum csak a brutál méretű csöcsök nyújtottak extra látványt, és egyeseknek talán illúzióromboló lehetett a szoknya alól kikandikáló alsónemű, ami mint egy erényöv, kötelező volt akkoriban, ergo: tudtad, hogy nem élesbe megy, de ott volt a fantáziád. Noh, hát ennyit a retro szex filmekről.

Isten sem tudja már, hogyan is pattant ki a dolog, de kaptam egy sugallatot, hogy frissítsem agyalapi tudásbázisom, és nézzek körül, mostanában milyen kis játékokat vásárolhatunk, ha szeretnénk feldobni  a sexet, vagy ha baromi magányosak vagyunk. Azt hiszem kész szakértővé avanzsáltam magam.

1. Pajkos számok szülinapi tortára

Hah, minő leleményesség. Végül is, ha farokkal van kiírva, hogy 40, akkor máris más... és ha a buli végén nincs kivel tovább ünnepelni...Ja, és műanyagból készült..most mondjátok, hogy ez nem véletlen..

2. LuxusBaba

Én még ott tartok, hogy egy guminő, 5 perc alatt felfújható tüdővel, és az egyetlen nyílás, a filctollal megrajzolt szemei alatt elhelyezkedő, O betűre emlékeztető száj. Persze ennek színe piros volt, csak hogy élethűbb legyen.. de nézzük csak, hogy ez a prototípus mit tud, potom 89.990 Ft-ért. (nem vicc, tényleg ennyi)

"Életnagyságúra fújható szexbaba, ülő pózban, , körbe-körbeforgó nyelvvel. Élethű vaginával és ánusszal (mind2 kivehető a tisztítás végett) 3D arccal, melyet hullámos haja ölel körbe. ( ahh, micsoda költői kép) Gyönyörű forma, puha bőr, feszes mellek jellemzik. A kezek és a lábfejek is 3D, maximálisan élethűek - fetish kedvelőknek kiemelten ajánlott! 4 darab ceruzaelemmel működik, amiket kérünk, külön rendelj meg."

Kifizetek 89.990 Ft-ot, és még 4 darab ceruza elemet sem bírnak hozzám baszarintani? 

Igazából hiába a leírás, még mindig gőzöm sincs, miért kerül ez majd' 90 ezer forintba. Még ha beszélni is tudna, hogy "Ez az Józsikám, Isten vagy!" Dehát...majd meginterjúvolunk valakit, aki becses tulajdonosa ennek az Istennőnek.

3. Pénisz Oscar

"Köszönöm anyámnak, aki felvilágosított az élet napos oldaláról, köszönöm a biológia tanáromnak, aki hű képet adott a szervek mibenlétéről, és köszönöm Bözsinek, aki feltétel nélküli odaadással bírta a maratoni dugásainkat!" (Könnycsepp elmorzsolása, tapsgép bekapcsolása)

4. Maszk

Wow, nem tudom ki hogy van vele, de ez a darab inkább a frászt hozza rám. Mondjuk ha épp azt játszanánk, hogy a Vírus c. filmből szabadult ki szkafanderes emberünk...  vagy a helyi zacskós-fojtogatós gyilkos újra feltűnik a színen...

5. Navy blue vibrátor

"Kiváló minőségű kidolgozás, saját akkumulátor, állítható sebességű és stílusú vibráció. Ívelt formájának köszönhetően egyszerre G-pont és csiklóstimulálóként is használható." Szerintem meg kis túlzással meg úgy néz ki, mint egy kurva padlizsán. Úgyhogy minek költeni 22.680 Ft-ot, ha leszaladhatunk a helyi zöldségeshez.

6. Szex háziállatok

Na, itt dobtam egy hátast... totál le vagyok maradva...

"Felfújható minibárány,és miniszamár kéjnyílással hátul, a farka alatt. Kb. 25cm magas.
Fehér/szürke/fekete. Felfújható tüzes miniszamár kivehető hangdobozzal (IÁÁÁ-t mond) a hátsó nyílásában. Kiváló partykellék!
"

És még IÁÁ-t is sikolt...beszarás... dehogy partykellék...remélem nem gyerekzsúrokra gondolt..

 

 

7. Delfin

Ez csak 2.507 Ft, szóval akár hazafele menet beújíthatunk egyet. Ez 2 okból is nyerő darab lehet, az egyik az, hogy elmondhatjuk, hogy megdugtunk egy delfint, másodjára, formájából következtetvén, akár még bumerángnak is használható. Maszti közben ha eldobod, visszajön. Zseniális!

 

Szerző: Katsumi  2010.04.10. 08:42 9 komment

Címkék: retro pornó delfin farok maszk vibrátor guminő sexfilm szexkütyük pénisz oscar szex háziállat

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr331909049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy faszszopó 2010.04.12. 15:57:20

Szerintem e minibáránynál és csacsinál úgy értik, hogy partykellék, hogy vicces ajándék.

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.04.12. 18:13:36

@Egy faszszopó: Vágom én vágom...hogy nem egy 6 éves szülinapára fogják megvenni, mint remek dekorációt, bár az igazat megvallva, egész aranyosan néz ki... A "partykellék" szó miatt fel volt dobva a labda... muszáj volt lecsapnom...

Yhennoni Lensver 2010.04.18. 20:29:38

A szoknya alól nem csak a fehérnemű kandikált ki, hanem méretes hosszúságú bozót is... jájjjj..... :-)

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.04.28. 17:10:25

@Yhennoni Lensver: Figy, akkoriban menő volt dzsungelharcosnak lenni. Mennyi időt spórolhatnánk meg, ha ma is ez lenne a Trendi (imádom ezt a szót)

deadlock 2011.06.11. 07:18:18

@Katsumi: ebben az időspórolásban nemvagyok biztos, mert akkor arra menne el az idő, hogy macsétával utat vágjak a célig.
amúgy kutyának nincs véletlenül szexjáték? teljesen széttépte a plüssoroszlánt, és hát, van nekem szívem.

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2011.06.12. 17:44:17

@deadlock: Jó kérdés. Ezt még nem jártam körül.
De ki lenne hozzá a fegyverhordozó?
Nem lenne túl fajin, ha úgy tűnne, elindul az ember a zoofília irányába.
Szóval, én a plüssoroszlánra voksolok.
Most vérzik a szív, de higgy nékem, jobb ez így. *sóhajt

deadlock 2011.06.12. 23:35:16

@Katsumi: komolyan kérdem. ez egy kihasználatlan piaci rés, mert a kedvenceknek az emberek minden szart megvesznek és hát, tudjuk, az állatok nem tudnak csak úgy maszturbálni. erre való a plüssoroszlán. csak, hát az amortizáció...
de ha ragaszkodsz hozzá, megkérdem a kutyát is.

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2011.06.13. 10:19:45

@deadlock: Amúgy igazad van. A házi tyutyuknak tényleg megvesznek minden lófaszt. Pláne a japók, de hát azok minden ótvar szart megvesznek.
De azért mégis. Én nem szívesen nézném, ahogy a morzsi ippeg önkielégít, segédkezni meg aztán pláne nem segédkeznéd a jobbommal.
Szóval, még mindig plüsslion =)

Na, oszt a kutyád mit mondott?

deadlock 2011.06.13. 17:03:42

@Katsumi: Áh, ebül van. Én sem adom oda a jobbomat.
süti beállítások módosítása