Újabb fántásztikus gúnyákat sikerült halásznom a net háborgó tengeréből. Nem szeretném, ha kimaradnátok belőle. Ki tudja, kit mire inspirálnak ezek a mutatós darabok.

1. Princess


A hercegnő, aki egy jó, kiadós tekerés után, eltévedve kóvályog a világban. Szoknyáját elnézve, egy jót dagonyázott valami sárfürdőben, majd fényesre pisilte. Ellenben cuki a koronája. Nos urak, ki gerjed egy betépett királylányra?

2. Dark pussy


Ez egy hatalmas punci, mediterrán, túlburjánzott fanszőrrel, amiből  lentre is jutott bőven. A lik meg a kémlelőnyílás. Remek álca, mit ne mondjak! Most elképzeltem ennek a hímnemű változatát. Pompás párt alkotnának valamilyen korszakalkotó jelmezbálon.

3. A gyilkos Jeti


Na, ez több, mint bizarr. A arcán lévő, meghatározhatatlan álarcról, a szexkütyüknél felsorolt szado álarc jutott eszembe. Még az is lehet, hogy van a kettő közt némi párhuzam. De nagyítsunk rája. Az is lehet, hogy egy régi porszívózsák, vagy egy kinyúlt traktoros trikó került felhasználásra. Mint újrahasznosítható dolog, biztosan tetszene a Greenpeace-nek. A "szőrme" része, meg kinek mi, lehet akár karnélküli, tollas madárfajta.

4. A sámán


Hahh, ez aztán nem picsafüst! Úgy fest, mint egy afrikai törzs vezető sámánja, aki épp véráldozatot mutatott be, vagy, mint B verzió, összeszarta magát. Hobbiból meg perverz módon gyűjti a beáldozott emberek hímvesszejét, amit utána kálápszerűen magára aggat. A harci eszközét, akármennyire is néztem, sajnos nem sikerült beazonosítanom. Esetleg valamilyen ostor lájtosabb verziója...

5. A pszichopata mádám


Szőrmebunda, bárányok hallgatnak szájzárral. És úgy tűnik, hogy aznap erős szél fújt, jobbról. Erről nem tudok többet írni, viszont a szájkosár miatt, mindenképp be akartam rakni. Megfogott..

6. A keverék


No kérem, itt aztán van minden. Egy nyakörves, szuszpenzoros, csöves punk, aki sokat húzogatta a pólóját, aminek nézzük a jó oldalát: szexuálisan kilóg a bal válla. De látok még az ing végén..övet? Lehet, hogy kényszerzubbonyként is funkcionál. A srác fejét nézve, remek alanynak bizonyult hozzá.

Szerző: Katsumi  2010.06.18. 09:27 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr112090766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.06.24. 13:17:54

Csókolom. Csak beszólok, hogy szokok itt lenni, mégha nem is szólok hozzá. Olvasom a dolgait. Ne nyalogasson villanyvezetéket elkeseredett magányában.

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.06.24. 14:53:57

@neccharisnyás útonálló: Jaj kollegina, már kezdtem hiányolni csacsogását.

Naon kedves tetszik ám lenni, bár vezetéket nem nyalogatok. Csak a konnektorban szoktam turkálni kicsit.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.06.24. 20:33:37

@Katsumi: Á, mifelénk azt a csiga távcsövezi. Jól el is hajt mindenkit a közeléből. Biztos ott tolják a csigaporeszt vezetéken.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.06.28. 18:53:56

@Katsumi: Á, semmi. Volt egy fesztiválozós időszakom, aztán egy magamba fordulós, most éppen a kigyógyulós. Ilyenkor annyira nem vagyok közlékeny. Igyekszem beletemetni magam egy jó vaskos könyvbe, hátha addig nem találnak meg, míg rendbe nem jövök. Vagy soha nem lelnek rám és ott aszalódok múmiává.... :/

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.06.29. 08:04:11

@neccharisnyás útonálló: Nomán, tessen felpörögni. Itt a kurva jó idő. Valószínűleg egy hétig haha.

Nah, hát én sem vagyok túltöltve enerdzsivel. Látni is, amilyen szarokat hozok össze itten.
süti beállítások módosítása