A divatvilágban mindig is voltak extrém darabok. Olyanok, amiket a kutyámra se adnák rá. Értem én, hogy egyediség, mert kitűnni akarás, nade ha ezek közül bármelyiket is fel kéne vegyem…hát inkább vesszek a hétköznapok szürkeségében.. örökre..

1. My name is Batman

Emberek! Ha ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy belebújjunk kedvenc denevéremberünk bőrébe, itt az idő! Lehetne a szettnek a következő nevet adni: "Batman hétköznapi viselete." Biztos vagyok benne, hogy a nagy lepel alatt ott lapulnak a denevéralakú dobócsillagok, 4 fajta kézi fegyver és társai, és mindez persze benne van az árban. Viszont, ami újításnak számít, hogy vízálló! Így zuhogó esőben is harcolhatunk a rosszak ellen, sőt, lehet, hogy tényleg működik élesben a cucc, ami a repülést illeti. Ha valaki kipróbálja és leveti magát a 10. emeletről, írja meg, hogy szuperált. Köszi!

Ami pedig a jó öreg Batman jelet illeti, egy sárga alkoholos filccel orvosolhatjuk a problémát.

 

 

2. Kaméleon pulóver

 

 

Wow! Első ránézésre Woodstockot idézi bennem, a mai ratyis emós vonallal ötvözve. Kicsit nézegettem, ahogy a kis színes kockák miként mennek át teljes sötétségbe, és eszembe jutott, lehet ez egy hangulat-pulóver, aminek a színét az adott érzelmi töltetünk határozza meg. Vagy, ha deréktól felfelé takarásban vagyunk, akkor lehet kommandós pulcsinak is nevezni, hisz megfelelő hátteret használva, mondhatni, láthatatlanná válunk. Javasolni fogom az Elit Alakulatnak, mint új, célszerű használati eszközt.

 

 

 

3. A lezser

 

Hmm... no igen... azt hiszem a lezser szó elé még bebiggyeszthetném az "ultrabrutálgiga" jelzőt is. De az is lehet, hogy ez valami teleshopos fogyiszer parádés reklámképe.. Mint az "előtte-utána" fotósorozat, amikor látunk 2 fejnélküli asszonyt, mintha csak a kékfényből szalasztották volna őket. "H. Piri 30 kilót fogyott 2 nap alatt!" Természetesen senki sem oly' balga, hogy a duplázott testképről elhiszi, hogy egy, és ugyanazon személy.. De az is lehet, hogy csak a nagyi kapott vérszemet kötés közben és megszaladt 1-2 mérettel.. Itt hatványozottan áll a mondás, miszerint: "Ápol és eltakar"

 

 

 

4. A rabcucc

 

 

Na igen.... börtön style.. végül is, miért ne divatozhatnának odabent? Ha jól látom, a kis szemfülesek még sorszámmal is ellátták a szériadarabot. Nagyon ügyes! De külön gratulálnék a modellhez! Roppant mód pásszol az alkotáshoz! A dzsunga haj, a Robinson szakáll és a felvett, intelligens elítélt fej. Bármelyik helyszínelők sorozatban bátran megállná a helyét. Különösen fokozza a hatást az ádámcsutkáig gombolás elve. A helyükben én még pluszban, megteremtettem volna egy kis rendőrségi miliőt is....

 

 

 

 

5. A szakadt

 

 

Ezzel a képpel milyen remekül lehetne szemléltetni egy medvetámadást! Bár, lehet okozna egy kis tömeghisztériát, ha ez lenne a módi. Az állatkertben, a nagy barnamedve ketrecénél feltűnően nagy lenne a tömeg. Vagy, "Vezessük le a dühünket divatosan!" Minél jobban pattannak az idegeid, annál jobb ruhakölteményt gyárthatsz. Úgyhogy, idegbetegek és a sárgaház lakói, előnyben. Ja, és felhívnám a figyelmet a cipőre.. gyilkoló túrabakancs..

 

 

 

 

 

 

 

6. És ahogy az lenni szokott, itt is van kiemelt kedvencem:

a gyilkos Cobra! Hát ez kurva nagy.. én személy szerint 5 percig sírtam a röhögéstől. Elképzeltem, ahogy végigvonul emberünk a kifutón ebben a hacukában, és közben nyújtogatja a nyelvét is... órási.. viszont az anyagot valószínűleg Aladdin varázsszőnyegéből nyerték. Tehát, multifunkció este áll fent. Ha majdnem elkésünk a munkahelyről, csak fölkapjuk a mágikus cobra poncsót és huss!

Azonban még egy kis Ramszesz fáraó behatást is vélek felfedezni, vagy csak én vagyok így vele? Ráadásul úgy tűnik, hogy ezt kar nélküliekre tervezték.. de boldogítsa őket az a tudat, hogy tudnak repülni...

 

 

 

 

 

Szerző: Katsumi  2010.02.19. 13:05 1 komment

Címkék: batman kaméleon divatguru gyilkos cobra

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr601773020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yhennoni Lensver 2010.02.21. 21:07:40

A Batman-féle ruha alá én inkább korbácsot és bilincset képzelnék el. :-)
A lezser cucc belőlem afféle Jedi hatást váltott ki, nekik volt ilyen szerkójuk.
Még, még, még.... sok ilyen elemzést kérünk. :-)
süti beállítások módosítása