Ha netezem, akkor szörfölés közben elég sok dolgot találok. Néha nem keresek rá semmi konkrétra, csak kattintgatok ide-oda, és jobb esetben találok 1-2 gyöngyszemet. Ez most sem volt másként. Olvasgattam szakértői és sima „kérdezdmegittavilágtól” rovatokat, és van 1-2 egészen elképesztő darab. Tudom, hogy vannak köztük kamuk, és a legtöbb esetben anyuka vagy apuka lehet a felelős azért, hogy gyermekének nem adott kellő felvilágosítást, nade…. nem semmi apám….

Kimagoztam párat, a teljesség igénye nélkül. Fontos Megjegyzés: a hozzászólásokat eredeti formában közlöm (az esetleges helyesírási, nyelvtani, ragozási hibákkal együtt. Kegyetlen amúgy…)
 

1. Gomba-szakértő

Adva van egy gomba-szakértő, aki a bemutatkozásában le is írja, hogy Ő tulajdonképpen egy szakellenőr, a vadon élő gombák szakértője. Értsd, ha az erdőben, fütyörészve, a fa tövében való vizelés közben meglátsz egy gombacsoportosulást, és nem ismered fel a fajtát, esetleg megkérdezheted, hogy meg fogsz e dögleni, ha bezabálod. Nos, a következő kérdést olvastam:
 
Elnézését kérem a zavarásért.Az lenne a gondom, hogy a bal lábamon, a nagy lábbujjamon képződött egy ilyen vékony, törtfehért hártyaszerüség, de érdekes formában, ugy féloldalban, keresztben, amit nem tudok eltüntetni semmilyen krémmel, sem körömnyíró ollóval.De azt látom, hogy fokozatosan, ahogy nől a lábujjam, ugy nől ki az is...
Időnként ég, de amugy nem fáj...
Ez lehet gomba?”
 
Fuck…meglátta a feliratot, hogy gomba, és úgy érezte ez az a hely, ahol választ kaphat! De meglehet, hogy én vagyok oly’ tájékozatlan, hogy nem tudom azt a tényt, miszerint az erdőben lábgombát is össze lehet szedni. Ezt figy: „ahogy nől a lábujjam, ugy nől ki az is..” Kurva szar lehet, hogy valakinek folyamatosan nő(l) a lábujja.. most képzeld el, hogy 60 éves korára mekkora lábujja lesz…szar ügy..
 
A humor, a csattanó az, hogy a nő, mellesleg életmód szakértő is, így tudott válaszolni a kérdésre!! Hiába…ahogy a mondás is szól, a hülyéknek van szerencséjük.
 

2. Szülész/nőgyógyászhoz feltett kérdések 

„Tisztelt Doktor Úr! szeretném tudni normális-e? a párom imádja cicijeimet álandóan agyusztája őket és szex közben különösen ha én vagyok feül tej jön belőle???? engem nagyon zavar. A másik, létezik-e valami vágy csökkentő szer nőknek, mert én túl sokat szeretek szexelni és ez is zavar, ez régen sem volt másként, mert olyan párom volt, de most még többet pedig már 37 éves vagyok a párom 44, szegény néha már nehezen bírja velem az iramot, amit nem is csodálok. Esetleg a kettő összefügg és valami hormonzavartól van. Tablettát nem szedhetek spirálom van. Ciklus átlagosan 3 hetente. Válaszát köszönöm. Krisz”
 
Kezdjük az elején: „Tisztelt Doktor Úr! szeretném tudni normális-e?” Valószínű, nem olvasta vissza saját maga írását, mert ha megtette volna, bizonyára rájön, hogy ez a 2 sor úgy hangzik, mintha a dokitól kérdezné meg nagyon kedvesen, hogy úgy amúgy,” maga normális? „
Agyusztája…adnék neki egy piripontot, amiért idegen szót használ, csak az a baj, hogy szegényke elbaszta egy betű híján. (nem a „dj” gy-re való összeolvadására gondolok) Bár, ha tájszólásban mondom, tán még így is jó.
 
Ismételten nem jól használja a mondatvégi írásjeleket, mert a dokitól kérdezni meg, hogy „ha az ura „agyusztája” a csöcseit, akkor jön belőle tej? Talán az orvos lehet a gyertyatartó, a nevető harmadik a felállásban. Ebben az esetben talán tudná a választ
Vágycsökkentő? He? Király! Már látom is magam előtt a tv reklámot. „Márti vagyok, szexfüggő!” És látjuk a mosolygós Mártit, ahogy ütemesen lovagol Károlyon, miközben Ő épp agyusztája a melleit. Károly arcán elhatalmasodik a fáradtság és a kényszer nyomasztó álarca, majd Márti ezen felbuzdulva elővarázsol, szokás szerint a semmiből, egy doboz antibiotikumot, majd „Heuréka, meg van a megoldás!” felkiáltással bekap 1-2 szemet. Természetesen, ahogy az lenni szokott, a hatás azonnali, azért egy snitt után látjuk, amint Márti zsoké peckesen leszáll Károly-lóról. Záróakkord: „ Ha nem akarsz sokat kefélni, szedd ezt!” Majd az apróbetűs rész tájékoztat minket,miszerint mellékhatásként felléphet némi „tejzavar”
Szerintem a nőnek nem hormon-, hanem agyzavara van…
 
"Kedves Dr. Úr!
20 éves lány vagyok és már 3 napja késika a mensesem,félek attól,hogy terhes vagyok!Mindíg l védekeztünk,de volt olyan is,hogy gumi nélkül behatolt és utánna húzott gumit!
Azt szeretném megtudni,hogy sok esély van arra,hogy tényleg terhes vagyok,vagy csak hormonzavar áll a háttérben?
Köszönöm a válaszát!"
 
Úgy látszik, hogy ez a hormonzavar sikkes egy szó, ejha! Csak jó lenne tudni, hogy mit is jelent… Amúgy meg remek stratégia, hogy a gumit aktus után húzzák fel. Szintén előttem a dia: álá nátur lement a menet, majd kimerülten hátradőlve megszólal a pasi: „Szívem, ideadnád a gumit? „ Óriási…
 
"Ha a barátom nem hatolt be hanem csak a combom belső feléhez (és oda) ért még nem leszek terhes igaz???? (nem ott ment el)
késik a mensim:S :S :S :'("
 
Huh, hát, határeset, határeset... mert meglehet, hogy a spermák elkezdenek a combjáról a vaignája felé masírozni, és közben együtt, barátian fütyülik a Híd a Kwai folyón c. film dallamát.
 
„Jónapot kivánok!Érdeklődni szeretnék hogy ha egy férfi spermás kézzel ujjazza meg a lányt akkor lehet e terhes?Előre is köszönöm kérem minnél hamarabb válaszoljon
 
Hűha….
 
Az egyik kedvencem:
 

3. Szakértőnk, egy intim torna tréner 

„48-éves vagyok szeretnék tornára járni.Ez Dunaújvárosba hol lehetséges. Észrevettem hogy nem jó a szex.”
 
Tyű azt a kurva mindenit nekije…. A nő, a 48-ik életévében észrevette, hogy tulajdonképpen nem is olyan jó ez a szex dolog. És mindez honnan jött? Hát épp írt az intim torna trénernek, és nem mellékesen, pont akkor jutott eszébe, ja nem, ÉSZREVETTE, hogy amúgy a dugás milyen szar… ezért már megérte írni…
 
Szintén ebbe a rovatba:
 
szia szeretném tudni hogy a párom megcsalz e az elmult négy évben van kettö szép gyermekünk.csak néha hazudik meg nemfigyel rám kérlek segits..”
 
Lehet én vagyok a hülye, de akkor valaki világosítson már fel, hogy ez a kérdés, hogy kerül ide?? A lábgomba legalább stimmelt valamennyire , de ez? Vagy lehet, hogy túl sokat jár az intim tornára és ezért megcsalja a párja? És mellékesen megjegyzi, hogy az elmúlt 4 évben van kettő gyermekük, ami mondat szerkezetileg nem igazán stimmel… mi lesz újabb 4 év múlva? Megint lesz 2? Mi ez, valami elcseszett statisztika?
 
 

4. Egyéb rovat, a köznép számára feltehető kérdések

„Sziasztok nagyon szeretném azt megtudni hogy a női nemiszerv egyik része a hüvely milyen hosszú lehet? Vagy ez minden lánynál külömböző? Létszi válaszoljatok!!!”
 
Az egyik része… milyen hosszú… ajánlom a mérőszalagot, de szerintem a colstokkal jobban járna.
 
„A férgek, és a puhatestűek hogy találnak egymásra, hogy alkalmi szexuális kapcsolatot létesítsenek?
Nincs látó; halló; szaglószervük, mégis sikerül egymásra találniuk, és megtalálják az ideális pózt is a nemzésre.”
 
Ezt nem én kommentelném, hanem idézném a legjobb hozzászólást:
„Diszkókban, kocsmákban, és egyéb szórakozóhelyeken.”
 
„Alsó felső fogszabályzoval is lehet csokolózni?”
Legjobb válasz: „szopásnál figyelj”
 
„Ha naponta megmosom a hajam (samponnal) akkor kopasz leszek?”
Kommentem: …….
Szerző: Katsumi  2010.04.08. 10:28 2 komment

Címkék: nőgyógyász intim torna gomba szakértő

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr991903739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.04.09. 16:59:51

Nyílt egy korrekt bowling pálya Dunaújvárosban, úgyhogy a következő 48 évben nem is olyan fontos erőltetni azt a macerás szexet, habár a kérdezőt a mensese már nem igazán zavarhatja.

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.04.09. 19:44:40

Nohát! Lehet ezt a bowlingos információt vele is meg kellene osztani.. ha csak így, hirtelenjében vette észre, hogy a szex egy kalap szart sem ér, ugyanilyen hirtelenséggel orientálódhat az érdeklődése más felé. Ügyes gondolat! :D
süti beállítások módosítása