Az a nagy büdös helyzet, hogy ismét ráleltem megannyi csudás darabra, ezért muszáj kreálnom egy következő epizódot. Egészségetekre!

1. Hairy baby

Ez itten egy mediterrán típusú barlanglakó, Szmöre. A csomagolás arra bátorít, hogy nyugodt szívvel megborotválhatjuk a babát. Beszarás. Mondjuk a szőrzet elhelyezése eléggé érdekes, mert egy kőkorszaki gúnya körvonalait vélem felfedezni, legalább is az én fantáziám szerint. A gyártó részéről inkább nem gondolnék bele. Az, hogy a fanszőrzet, valami génmanipuláció következtében orbitális méreteket öltött, az egy dolog. Nade, hogy a lábszárra hogy a verejtékes bánatba került szőr? Pláne ennyi.. sportos bokamelegítő, mondjuk. Bár ahogy nézem a hónalj rész is eléggé elburjánzott..egész félnék megnézni, hogy a hátán mi lehet.. A kérdés már csak az, hogy a gyerek mivel borotválja meg? 

2. Kosár 0-5 éveseknek

 

Amikor először ránéztem, nekem az a gyerek"járókeret" jutott eszembe, amibe csak belepakoljuk a leszármazottat, ő meg boldogan gurulhat a világba. Ha a meglátásomat, + a kosarazás mámoros ízét kombinálom, akkor inkább felnőtteknek ajánlanám. Apu meg anyu versenyezhet, hogy ki tud messzebbről 3 pontost dobni a gyerekkel.

 

 

3. Superman párna

 

Jézus a kereszten.. milyen pedofil ember agyából pattant ki eme remekmű? Guminő, gyerekjátéknak álcázva. Este meg jön apuka, mint "én a kém" és kilopja a gyerek alól a párnát. Az eredeti elgondolás gondolom az volt, hogy kimész az ólba, elkapod a libát, megkopasztod, majdan szuperman "orális vágyakra várva" száján át, kitömöd a párnát. Tömd-öleld-játssz! Szólítanak fel. Bírom ezeket a burkolt erotikus játékokat. Ezt inkább a szexkütyük rovatba kellett volna raknom..

 

 

4. Izé

Bizonyára elvarázsolja a gyereket a sok színes szír-szar ami rajta van, de én amondó vagyok, hogy aki kémikust akar faragni a kölykéből, annak ez remek darab, mert úgy néz ki, mint valami rohadt kémiai kötés. Viszont játék közben nem árt néha a csemetére pillantani, mert eléggé szarba kerülhetünk, ha a gyerek feje belegabalyodik a játékba. Ahogy jobban megnézem, mintha egy kis csengettyűt vélnék felfedezni rajta... Meglehet, hogy ezt az S.o.S helyzetekre fejlesztették ki. Mielőtt megfulladna a gyerek, még van egy utolsó esély a vészjelzés leadására.

 

5. Kutya?

 

 

Na, ez meg mi a szar... Egy álló pöcsű kutya, akinek a fél fejét ledarálta a fagyiskocsi, amúgy meg deréktól lefelé árnyékban állt. Hát erről nem tudok többet írni... Ötlet? 

 

 

 

 6.???

 

Ez meg mi az istenfasza? Brutális... Valószínű a sok anális közösülés áldozata lehet. De nem..az áldozat szó mégsem a legjobb kifejezés, mert a nem kívánt behatoló szervet, ha úgy tartja kedve, tőből leharaphatja a seggére növesztett gyilkos fogakkal. Oder: B verzió; a sziámi ikerfeléből csak bizonyos szervek/részek maradtak meg. Összegezve: egy feketelyuk méretű anális nyílással rendelkező, segg-fogazott barna grizzly. Az alsó talán valami pikkelyes pandamaci, akinek körbemetélték a száját, és akinek az egész feje valahogy kifordult, vagy átfordult?  Igazából nem is tudom, hogy kell nézni. Alulról... vagy felülről... 

 

 

Szerző: Katsumi  2010.04.21. 12:39 4 komment

Címkék: superman kutya kosár grizzly gyerekjátékok

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr551939673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.05. 15:55:48

Na gratulálok! Ráleltél a gyerekjátéknak álcázott kexuális segédeszközökre. A baba tuti Chucky. Ennyi RŐT szőrrel magamon én is irtó zabos lennék, és leölném az egész környéket.

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.05.05. 16:26:57

@neccharisnyás útonálló: Várjá...ha már segédeszközről beszélünk, nézd meg az I. fejezet utolsó darabját...beszarsz..

Yhennoni Lensver 2010.05.22. 19:27:08

Egyértelmű, a kis szőrös baba szerintem egy vuki-ember keverék szülött.
Szopatni lehet Superment? Csodás, Lex Luthor biztos felvásárolná az egész készletet belőle.
Az a kutyaféle szar... nekem úgy tűnik inkább, hogy seggbe kúrták, de az aktív fél farka beletört (mintha heréket látnék a végén), viszont még a hasán keresztül átszúrta a péniszét, úgyhogy nem is a kutyáét látjuk.
süti beállítások módosítása