Az előzmény, ehunvanni.
A valóvilág luxus-kalyibából kiügető intelligens, választékosan fogalmazni tudó versenykancáról az elmúlt hónapokban már kiderült, hogy igen respektábilis életpályáját futott be az elmúlt hónapokban. Miután kikerült az RTL klub által szervezett Tudományos szakkör “A gamma-sugárzás hatásai a sejtpusztulásra” nevű prodzsekt 5 hónapos kutatómunkája folytán létrejött kommunális tömörülésből, Sehi azon kezdett el serényen agyalni, hogy vajh’ mit kezdhetne csillogó hírnevével a közeljövőben. Mivel agyalás közben rájött, hogy egy idő után elveszti saját fonalát, továbbá,  sajnálatos módon nem ajánlották fel neki a Buksza-puszta Tv vezető riporteri állását – pedig oly gyönyörű mondatokban fogalmaz a lelkem, hogy menten belesírok a fajanszba – úgy döntött, hogy valami testhezállóbb hepöninggel kerül be a helyi szennylapokba.
sehi.jpgLegnagyobb szerencséjére naná, hogy a 300 gallonos implantátumának vészjelzője hangosan kerregett, ezért másfél héten keresztül olvashattuk kínjait és vad lelki-tusáját, valamint láthattuk, amint bizarr mosollyal mutogatja kórházi papírját, természetesen kiöltözve, mint Szaros Pista Krisztus neve napján. A csöcs-sztori azonban lecsengett (kellett Sarka Semmihezsemértek Katának is a palsztik-place), szükségessé vált hát egy újabb precedens értékű hír, ami lendít egy nagyot jurópássz önéletrajzán.
Így esett, hogy 3 nap alatt kitanulta a Dj szakmát, ami minden bizonnyal egy ultra-kurvaintenzív kurzus volt és óraszámának tetemes százalékát a gyakorlati rész töltötte ki, avagy hogyan pózerkedjünk a keverőpult alatt-fölött-között és rajta. Naná, hogy egymás után szarta a mixeket, amiket valószínűleg Béla, a leszázalékolt mindenes tolt be egy hordozható cédésmagnóba a performansz előtt. Ahogy olvashattátok, sajnálatos módon a szigligeti hepaj kissé félrecsúszott, s talán mert nem mutatott túl sok mellehúsát, és/vagy a közönségnek volt némi ízlése, a vendégek egyszerűen beleszartak a művésznő vérrel-verejtékkel összehozott bulijába. A csúnya vége pedig az lett, hogy letoloncolták a siker tornácának megkopott deszkáiról.

Ne aggódj Serike, egy ajakplasztika segít, hogy újra címlapra kerülj, sőt, ha Bélának sikerül lefizetnie a délutános nővérkét, készíthet egy paparazzi fotót a lábadozásodról, amiért minden bizonnyal még a 10ezer forint is jár.

De addig is, tessen élvezni a B Seven-ben bizonyított munkásságát. Balra a háttérben, na az tuti a Béla.


Szerző: Katsumi  2012.06.26. 18:41 Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág DJ Sehi VV Seherezade

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr374612951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása