Ahogy a blogom is mutatja, imádok különböző dolgokról, adatgyűjtés címen, képeket szedegetni, majdan elemezni azokat. Ez most sincs másképp. A mai nap, ékes példával tudok szolgálni arra, hogy bulizni menni érdemes, sőt, kötelező, mert annyi érdekes arcot láthatunk, hogy örök időkre beleég agyunkba. Tudom, hogy "eksön" közben elég ritka, ha valakiről értékelhető kép készül, azonban az alábbi példák átcsúsznak ezen a bizonyos határon.
A következő képek méltán kerülhetnek be a családi fotóalbumba, hogy mikor már hajunk deresedni kezd, büszkén mutathassuk unokáinknak, ezek azok a fotók, amik miatt anno bújdosnunk kellett kemény teleken át.

1.

 

"Vodka-narancsomat szürcsölgetvén, filozófikus bölcseleteimet lapozgatván megvilágosult elmémben, arra a következtetésre jutottam, hogy piedesztára emelem saját magam.  Egy út van csak, az előre! Ja, hogy kiesett a fél csöcsöm? Mit számít, nem a külsőségekre adunk.."

2.


"Úgy gondoltam, felveszem a favágós trendi ingemet és a még trendibb bérgyilkos bőrkesztyűmet,  majdan lemegyek a kedvenc szórakozóhelyemre és ijesztegetem kicsit a jónépet. Lassan nagyobb szám van, mint Jaggernek. Próbáltam még egy kicsit feltúrbózni a Michlein ajkaimat, de azt mondta a plasztikai sebészem, ha még egy kis szilikont nyom bele, a saját homlokomat fogom nyaldosni. Ki nem szarja le, ha jól néz ki, nem igaz? "

3.


Huh, most nem tudom eldönteni, hogy a srácot elsodorta egy áramlat a gumimatracon, vagy ez valami különleges csokoládé pakolás. Tudom, tudom, mindenkinek eszébe jut egy C variáns is, de az annyira alpári lenne, hogy még én sem írom le...

4.


Tyű bázzeg, lányos zavaromban nem is tudom melyikkel kezdjem. Legyen Mr. Surda az első, aki megbúvik a háttérben. Szerintem nagy party-királynak érezheti magát, a pozitúrából látni vélem, hogy ő a hajcsár, a party-vonat nélkülözhetetlen masinisztája, akinek az a dolga, hogy ne hagyja leülni a buleeeeeeet!
Folytassuk a szem nélküli lovaggal, aki úgy fest, mintha épp most szállta volna meg a sátán. Az ördögűző remake-jében kiemelkedő szerepet kaphatna. Látszólag bitangul érzi a ritmust, teljes a harmónia, összeolvadás az anyatermészettel, az univerzummal.
No, és a hölgy részleg egyetlen képviselője..hát wow! Egész jól nyomja a feminista férfiáldozó törzsi táncot. Nem is tudtam, hogy ennek a figurának elengedhetetlen feltétele az autista nyálcsorgatás. Ugyan még nem csillan meg a buli fénye a kis nyálcsíkon, nade ha előbb kattant volna a fotógép...

5.


Pikácsu, kizárva a külvilágot tekeri "ukuleléjét" és belemrül a melódiába, miszerint "Szerezd meg hát mind!" Annyira transzban van, hogy észre sem veszi a háttérben a 3 szarrá ázott csajt, akik épp próbálják megrakni egymást, szendvicsben. Valószínű úgy be vannak baszva, hogy fel sem tűnik nekik az a tény, miszerint nincs mivel.

6.


Nafene..nem is tudtam, hogy a nagykorúság mércéjét letolták 12-re... Jesszus, mi lesz ezekből a kis szarháziakból, ha felnőnek.. A 3. kisiskolás mimikája remek példa az undor kifejezésére. Nade a csajoktól? Gyánús...

7.


Rövid leszek: Ideglelés - trailer

8.


Senki sem szólt csórikámnak, hogy a bugyiját a gatyárára húzta rá?

Szerző: Katsumi  2010.04.26. 13:12 8 komment

Címkék: partyarcok

A bejegyzés trackback címe:

https://katsumi.blog.hu/api/trackback/id/tr91952573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.28. 13:44:17

Bájos emberek.
Kedvet kaptam.
Ismerkednék.

Vagy mindenképpen beugranék.
Karakter-gyűjtésre.
Hol találhatóak?

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.04.28. 14:06:04

@gájricsi dezső: Na látja. Ez volt a cél. A mai világban egyre zsugorodik azon emberek száma, akik kerülik azokat a helyeket, ahol fellelhetőek a fenti csúcspéldányok. Nem is értem miért. Gondoltam, kedvet csinálok, és meglebegtetem a mézesmadzagot, amire rá lehet kapcsolódni. Látom magánál bejött.

Már csak az a kérdés, hogy a karakter-gyűjtést hogy érti. Net-turkáló, avagy élőben, egyenesben? Bármelyiket is választja, mindenképp nagy cselendzs lesz. (hogy ékes szavaival éljek)

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.28. 15:24:44

@Katsumi: Mindenképpen cselendzs.
A net-turkálóban (ez is jó szó :D) vajh' hol lelhetem fel?
Az iwiwes bazárban?
Vagy a fészbúkos piacon?
Erre gondolt?
Nemegyébként én a személyes kontaktban hiszek.

Akkor jön át a karakter beszédstílusa leginkább. Írva oda kell az embernek képzelnie. ÉS bár a közhely szerint az emberi fantáziánál semmi sem gazdagabb, színesebb, és akár szélsőségesebb, én mégis érzek egy olyan sajátos ízt-szagot a fésztufész szituációkban, amely megismételhetetlen, (avagy néha a valóság felülmúlja legmerészebb álmaink, hogy ismét egy frázissal éljek)

Szóval bejött a minta.
Az egyveleg.
Csodálatos humánfauna.
Lenyűgöző.

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.04.28. 17:05:27

@gájricsi dezső: Nem kell ahhoz bazárban-piacon kurkászni, hogy ilyen remek, színes karakterekre leljünk...

Egyetértek a levezetett gondolatmenetével. Mindenképp a "live" verzióban bújik ki a szög a zsákból. Más íze van a dolognak, több szempontból is. Való igaz, hogy felülmúlhatja a legmerészebb álmainkat, számításainkat, azonban ez, okozhat ugyanúgy keserű ízt is.

Viszont, ha mégis kedve szottyan egy ilyen jellegű "hunting-ra", akkor: keblemre Dezsőm, induljunk neki, és fedezzük fel együtt eme gyöngyszemeket! Bár, arra sincs garancia, hogy küllemem nem tartozik-e a fent említett "taxonba". Ha mégis így lenne, remélem majd előtérbe helyezi belső értékeim sugárzó fénynyalábjait.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.02. 19:34:04

Na ők azok az arcok, akiknél a Természet remélhetőleg elintézte, hogy sterilen szülessenek. Melegen ajánlom neki!

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.05.02. 19:55:59

@neccharisnyás útonálló: *sóhajt..bár így lenne..bár így lenne..de nincs olyan kurva szerencsénk..

Yhennoni Lensver 2010.05.22. 19:36:19

Férfiúi mivoltomat nem tagadva kérdezem, hogy a narancslevet szorongató hölgy vajon mit csinál a bal kezével?
A harmadik kép... túl magas labda, inkább fent hagynám én is. :-)
A negyediken pedig zombibuli van szerintem.
süti beállítások módosítása